Pages

Monday, April 9, 2012

sukan akaun

setelah sekian lama merancang,alhamdulillah terlaksana,so tak terasa la RM3 tu sia-sia,akhirnya ada juga
aktiviti yang dirancang dan dicanang oleh ahli majlis tertinggi perakaunan usim tahun1.
aktiviti berlangsung pada hari sabtu dan ketika itu hujan renyai-renyai,walau apa pun program kena jalan juga,
kalau tak bila masa lagi nak buat.

betul dop?

di bawah ni merupakan senarai pertandingan ,ada sepuluh acara keseluruhannya,

kalau tak nampak,bolah klik untuk paparan yang lebih nyata,
sebenarnya tak tau nak cakap panjang-panjang,jadi baiklah meletakkan gambar-gambar
sebagai bukti kami ni konon-konon rapat,hahahahaha*evil laugh


berikut hanya gambar bersama captions:


ini bukan andalus,ini BMB3

gadis-gadis riang BMB2

BMB2,hot,hot summer

BMB5 tak cukup cool la u oll

BMB1 #p/s: carik pelat
BMB3,malar hijau

BMB4,konsep masih tak dapat tangkap lagi,

BMB6,hitam la kononnya
ini ialah cheerleaders peringkat uni islam

so-called beauty pageant

bila lelaki mendapat tudung

hanif-orang kampung-fatahi(faked smile)

orang atasan program nie.

ini namanya ape entah,tak ingat pulak.

mek ti memberi arahan:"ada 4 mentol",.haha
melompat tak tinggi-tinggi

ini aku (sangat sakai senyum tak tentu pasal,then kasut tak berstokin)

nampak semah tak?

hewhewhew
kanak-kanak mendapat sarapan

ini fatahi"ang jangan nak over"

coca cola 7 up,BMB2 up up up


#sekian sahaja gambar sukan perakaunan tahun 1,gambar ini semua dari kamera mahal orang,guer tak mampu memilikinya,sob sob sob,semoga ukhuwah kami abada-abada hendaknya

2 comments:

  1. Shirooooo! Semahhhhhhh!
    Hahaha. Mana selendang shiroooo?

    ReplyDelete
  2. selendang dia buat lap kaki,haha

    ReplyDelete